Va rog sa -mi dati cateva sfaturi specifice legate de activitatea unei societati ce desfasoara activitate de restaurant.Nu am mai avut contabilitati pentru astfel de domeniu.
Va rog sa-mi spuneti si ce alte declaratii presupune aceasta activitate .
Va multumesc!
Va rog sa-mi spuneti si ce alte declaratii presupune aceasta activitate .
Va multumesc!
Adaugata in

Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro
pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!
Primesti gratuit raportul "E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative"!
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro
pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!
Primesti gratuit raportul "E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative"!
1 raspuns

Consultant Adrian Condurache
Raspunsuri la intrebarea
la 14 Feb. 2015
Contabilitatea unui restaurant este cea de productie, prin care aveti achizitii de materii prime 301, materiale 302, produse finite 345, marfa 371, adaos comercial 378. Activitatea de gestiune se face pe unitati de gestiune ca: depozit, produse in fabricare, produse finite. Productia se face conform retetarului aprobat de reprezentantul legal al firmei. Declaratiile sunt aceleasi ca si pentru orice alta societate in functie de categoria in care se incadreaza.