Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila pentru restaurant si una pentru o firma de catering. Va multumesc mult!
Adaugata in

Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro
pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!
Primesti gratuit raportul "E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative"!
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro
pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!
Primesti gratuit raportul "E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative"!
1 raspuns

Expert Teodora Munteanu
Raspunsuri la intrebarea
la 18 Sep. 2012
Avand in vedere prevederile OMFP 3055/2009 cu modificarile si completarile ulterioare in opinia mea inregistrarile contabile ar fi urmatoarele:
Materii prime
%=401
301
4426
materiale consumabile:
%=401
302
4426
consum materii prime/ consumabile:
601=301
602=302
inreg costuri de productie:
331=711 puteti face analitice pe fiecare produs
intrare produse finite in gestiune:
345=711
711=331
vanzare produse finite:
411=%
701
4427
descarcare de gestiune:
711=345
incasare in baza raportului de casa de marcat: 5311=4111
achizitie marfuri:
%=401
371
4426
adaosul comercial:
371=%
378
4428
vanzare marfuri :
4111=%
707
4427
incasare in baza raportului de casa de marcat: 5311=4111
descarcare gestiune:
607= %
371
378
4428