Am un PFA ce a deschis un restaurant ( vinde doar ce se face pe gratar - mici, friptura) si are si o piscina .
As dori sa stiu monografia la ambele si daca e nevoie de retatar .
Tin evidenta pe produs sau global valoric?
Va multumesc mult
As dori sa stiu monografia la ambele si daca e nevoie de retatar .
Tin evidenta pe produs sau global valoric?
Va multumesc mult
Adaugata in

Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro
pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!
Primesti gratuit raportul "E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative"!
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro
pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!
Primesti gratuit raportul "E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative"!
2 raspunsuri

Expert Teodora Munteanu
Raspunsuri la intrebarea
la 25 Iun. 2013
In cazul PFA, se va intocmi registrul de incasari si plati. Extracontabil se poate tine evidenta pe produs sau global valoric. Dvs. decideti asupra metodei de descarcare a gestiunii.

User Silvia Raducan
Raspunsuri la intrebarea
la 01 Iul. 2013
La restaurant, evidenta gestiunii este global valorica. Sa luati casa de marcat si registru de gestiune zilnica pentru restaurant si pentru piscina.
Daca aveti numai mici si friptura, atunci nu va trebuie retetar. Daca veti gati mancare (cartofi prajiti, ciorba, sandvici...) atunci va trebuie retetar pe fiecare fel de mancare.
Aveti registru de incasari si plati si separat, tineti evidenta gestiunii. In acest registru se trec incasarile si platile. Nu aveti nevoie de monografie contabila. Sunteti PFA.
Spor la treaba.